Längtar du efter att få hjälp att släppa taget om vardags stressen?
Varmt välkommen till en dag i naturen kring Runnvikens Pensionat där du lär dig att öka din förmåga till inre resiliens i tider av stora förändringar.
Redskapen vi använder oss av är yinyoga, mindfulness, tacksamhet, acceptans och vi låter naturen och tystnaden stödja oss.
Dagen kommer att vara guidad men i stillhet och tystnad och du uppmuntras lämna mobilen eller ha den avstängd under dagen.
Några av övningarna kommer att vara samtal i mindre grupper.
9.00 samling på Runnvikens pensionat (utomhus) te, kaffe och frukt.
9.30-11.30 Lugnt yinyogapass.
11.30-12.15 Tacksamhetsövningar.
12.15-13.15 Lunch (vegetarisk) på Runnvikens pensionat.
13.30-16.00 Långsam vandring i skogen med guidade övningar. Vi fikar utomhus och vilar i ”ticket to the moon” (campinghängmattor).
16.00 Långsam vandring tillbaka till Runnvikens pensionat samt hemfärd.
Pris: 1250 kr inklusive lunch och fika.
Anmälan och frågor: lyckow.mindfulness@gmail.com
Min intention med dagen är att du ska få med dig redskap som du kan integrera i din vardag för att öka din resiliens och din inre motståndskraft i tider av förändring. Förmågan att hitta stillhet i orkanens mitt.
Varmt välkommen 🌸
Maria, yinyoga- och mindfulnessinstruktör och Clara på Runnvikens pensionat.
Nya datum kommer…

 

Kursledare: 

Maria Lyckow är behörig MBSR instruktör (MindfulnessBaseradStressReducering) utbildad vid Center for mindfulness Sweden, utbildad mindfulness instruktör (Expo Medica, Andries Kreuse) Modul yinyoga instruktörsutbildning 200 timmar, massageterapeututbildning Axelssons, 180 p. Kandidatutbildning (skådespeleri), deltar regelbundet i retreats på Gaia House, Mindfulnessakademien, Stockholms Buddhistcenter mm. Undervisat i yinyoga i Sverige och England. Har lett mindfulness/yinyoga dagar på Runnviken i flera år.