MINDFULNESSDAG MED YINYOGA – 16 juli och 29 august 2020

Unna dig en dag med vila och återhämtning. Genom mindfulnessmeditation varvat med yinyoga får du möjlighet att lyssna inåt, slappna av på djupet och lära dig att återkomma till nuet. En dag att rå om dig själv genom medveten vila. Inga förkunskaper krävs.

Yinyoga är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin som alla kan utföra oavsett ålder och fysiska förutsättningar. Yinyoga ger en möjlighet att på djupet nå fram till delar av oss själva, som i vardagen inte ges så mycket utrymme. Yogan öppnar sakta upp stela höfter, baksida ben och vader, fyller på energi i kroppen samt lugnar sinnet.

Mindfulness är en 2500 år gammal buddhistisk term som betyder medveten närvaro och som de senaste åren har rönt stor uppmärksamhet som huvudinslag i behandlingsprogram och terapier inom västerländsk sjuk- och friskvård. Mindfulness tränas vanligtvis i olika meditationsövningar avsedda att utveckla medvetenhet, uppmärksamhet, närvaro och koncentration.

Tid: 09.00 – 16.00

Anmälan

Har du frågor eller vill anmäla dig är du välkommen att ringa

Maria Lyckow på tfn: 070- 513 00 15 eller via mail: lyckow.mindfulness@gmail.com

Kursavgiften är 1350 kr inklusive lunch och fika.
Genom inbetalning av 450 kr på bg. 256-7782 har du säkrat din plats.

Anmälan är bindande och resterande avgift betalas senast
1 vecka innan kursstart.

Möjlighet att övernatta på Runnviken

Vill du stanna kvar i den lugna stämningen och reflektera över dagens upplevelser finns möjlighet att övernatta och äta middag på Runnviken efter kursdagen. För priser och information kontakta

Clara Grill på tfn: 076-947 11 63 eller via mail info@runnviken.se

Kursledare: 

Maria Lyckow
är behörig MBSR instruktör (MindfulnessBaseradStressReducering) utbildad vid Center for mindfulness Sweden, utbildad mindfulness instruktör (Expo Medica, Andries Kreuse) Modul 1, modul 2 yinyoga instruktörsutbildning, massageterapeututbildning Axelssons, 180 p. Kandidatutbildning (skådespeleri), deltar regelbundet i retreats på House, Mindfulnessakademien, Stockholms Buddhistcenter mm.