Genom att uppleva stunden med alla sinnen och större medvetenhet, kan vi öka vårt välbefinnande.

Översatt till svenska ”medveten närvaro”, som betyder att man upplever ögonblicket med alla sinnen utan att värdera eller döma. Genom att praktisera mindfulness kan vi öka vår uppmärksamhet på det som sker runt omkring oss och på våra egna reaktioner. Mindfulness är ett evidensbaserat förhållningssätt som kan hjälpa oss att hantera problem. Istället för att falla i gamla mönster kan vi göra medvetna val, vi kan uppnå en sänkt stressnivå och uppleva ökat välbefinnande och en bättre livskvalité.

MINDFULNESS PÅ UPPSA KULLE MED ANSLUTANDE FRUKOST
Börja dagen med en stund av medveten närvaro i en fantastisk vacker och historisk miljö.

Se morgondimman lätta över sjön Runnviken, känn det daggvåta gräset under fotsulorna, andas in den friska morgonluften, lyssna till gässen i vassen och se ut över det sörmländska landskapet. Var med om en mindfulnessövning och upplev stunden med alla sinnen och större medvetenhet. På denna historiska plats kommer du att glömma vardagens stress. Efteråt serveras frukost på Runnvikens Pensionat. Här kan du njuta av lokala delikatesser som färskpressad fruktjuice, hembakad bröd med härlig sylt, ägg från våra hönor som sprätter i trädgården och bacon från Onsberga gård.
Välkommen till ett evenemang längs väg 223!
Datum fredag 18 maj, lördag 21 juli, söndag 12 augusti 2018 
Tid: kl 09.00-10.00 med anslutande frukost
Pris: 340kr/person
Föranmälan: 076-947 11 63 eller info@runnviken.se

MINDFULNESSHELG
Läs mer under Paket/Mindfulnesshelg. Nästa tillfälle blir lördagen 19 maj 2018

MINDFULNESSTRÄNING ENLIGT MBSR
Vid fyra tillfällen under våren kommer vi att träffas för att träna enligt MBSR (Mindfulness based stress reduction). Däremellan kommer du att uppmanas till att utföra hemövningar. Genom regelbunden träning kommer du att fördjupa dina kunskaper inom  Mindfulness.  Du får verktyg med dig hem som du kommer ha nytta av i din vardag.
Tid: Tisdagar kl. 16.00 – 17.30
Aktuella datum vårterminen 2018:
27 mars
10 april
24 april
8 maj
Plats: Lövsunds säteri
Pris: 980kr. Obs föranmälan
För anmälan och vid frågor kontakta info@runnviken.se, eller 076-947 11 63

MINDFULNESS PÅ EN HISTORISK PLATS
Var med om en Mindfulness-övning på Uppsa Kulle, gravkullen från Vikingatiden, med utsikt över det sörmländska landskapet. På denna historiska plats kommer du att glömma vardagens stress.

Mindfulness betyder ”medveten närvaro”  och du tränar att vara här och nu utan att     prestera eller värdera. Inga förkunskaper behövs.

Plats: Uppsa Kulle
Tid: Efter överenskommelse
Pris: 240kr/pers
Kontakt: 076-947 11 63 eller info@runnviken.se

MINDFULNESS FÖR FÖRETAGSGRUPPER
Programmet anpassas efter kundens önskemål.
Pris enligt överenskommelse.

Läs artikeln om mindre stress och mer fokus på jobbet i DN.se http://www.dn.se/ekonomi/mindre-stress-och-mer-fokus-pa-jobbet

För bokning eller vid frågor ring 076-947 11 63 eller info@runnviken.se