Bli inspirerad till en sundare livsstil och ge din kropp det den mår bra av! Rörelse, vila, utmaning och reflektion.

VINYASA FLOW

Ge din själ och din kropp en chans att andas och hämta kraft genom mjuk Vinyasa Flow.

Vi håller yogan flödande, synkad med andningen och likväl som vi blir utmanade fysiskt får vi en känsla av närvaro i stunden.

Nybörjare som vana yogis är välkomna, dock kan det vara en fördel att ha provat yoga tidigare eftersom vi siktar på ett flöde.

Vi tar oss tid att landa i mjuk meditation för att stilla själen vid varje tillfälle, och avrundar vår stund tillsammans i avslappning med tibetanska klangskålar.

Plats: Träningslokal vid Runnvikens Pensionat
Datum: Måndagar 3e, 10e samt 17e december 2018
Tid: Kl. 19.00 – 20.00
Pris: 550kr för hela kursen
Anmälan meddelas via mail till donna@healspace.se Plats garanteras efter insättning av kursavgift. Betalningsuppgifter samt information kring avbokning ges via mail efter anmälan, max 11 platser.

RESTORATIVE YOGA -DJUPAVSLAPPNANDE  torsdagar i december

Smygstarta helgen med mjuk Restorative yoga

Passar speciellt bra för dig som är i behov av stöttning i din avslappning. Vi använder bolster, filtar och block för att hjälpa kroppen komma ner i varv och finna stillhet. Varje Asana (position) hålls ca 10 minuter eller längre.

Passet fungerar utmärkt för nybörjare samt vana yogis.

Plats: Träningslokal vid Runnvikens Pensionat
Datum: Torsdagar 6e, 13e samt 20e december
Tid: Kl.10.00 – 11.00
Pris: 550kr för hela kursen
Anmälan meddelas via mail till donna@healspace.se, plats garanteras efter insättning av kursavgift. Betalningsuppgifter samt information kring avbokning ges via mail efter anmälan, max 10 platser.

 

AVSLAPPNING OCH ÅTERHÄMTNING en förmiddag i december

En förmiddag i stillhetenstecken

Vi inleder vår morgon med en smörgås och kaffe/te, för att sedan gå in i en guidad meditation med fokus på andningen. Följer sedan upp med ett Yinyoga pass där gravitationen hjälper oss komma åt vår bindväv i mjuk stretch.

Förmiddagen avrundas med Restorative yoga, där vi bäddar ner oss bland block, bolster och filtar för att låta våra sinnen och kroppar vila i totalt lugn.

Efter andra passets slut vid 11:30 förflyttar vi oss till Pensionatets matsal där vi avnjuter en vegetarisk lunch tillagad av huvudsakligen lokala råvaror, innan vi lämnar Runnviken lite mer utvilade och medvetna.

Plats:Träningslokal vid Runnvikens Pensionat
Datum: Söndagen 16 december
Tid: 08.30 – 11.30 med anslutande lunch
Pris: 550kr inkl lunch.
Anmälan meddelas via mail till donna@healspace.se, plats garanteras efter insättning av kursavgift. Betalningsuppgifter samt information kring avbokning ges via mail efter anmälan, max 10 platser.