Nu har du möjlighet att njuta av en fantastisk middag på den sörmländska landsbygden i vacker och rofylld miljö.

Fredag 8 september och lördag 9 september 2023

Vi träffade Harald i somras när restaurang Aira gjorde ett gästspel på Julita gård i Sörmland och bjöd på en otrolig matupplevelse. Harald var en av kockarna.

Han kommer ursprungligen från Nyköping och har fortsatt sin resa på Michelin Guide restauranger AIRA, restaurang  AGRIKULTUR och nu PERSONA i Stockholm. Harald har vunnit bronsmedalj vid Global Young Chef Challenge i Abu Dhabi förra våren och har varit en av deltagarna i svenska juniorkocklandslaget vid Culinary World Cup i Luxemburg hösten 2022.

I januari gjorde Harald ett gästspel här på  Runnvikens Pensionat. Platserna bokades inom loppet av några dagar och många av gästerna uttryckte att de vill komma tillbaka om möjligheten finns, också Harald vill komma tillbaka och den här gången när trädgården är full av härliga grönsaker.

För att verkligen njuta av vistelsen rekommenderar vi att ni anländer under eftermiddagen, tar en promenad i omgivningen, kanske besöka trädgården för att se råvarornas ursprung eller njuta av ett bastubad innan det är dax att byta om till middagen.

Harald kommer bjuda på en avsmaknignsmeny med fem rätter tillagad med råvaror från gården och närliggande producenter, samt ett tillhörande dryckespaket som är noga utvalt för att förhöja hela smakupplevelsen.
Vid sin sida har han Kristin Hamberg även hon ingår i det svenska juniorkocklandslaget. Kristin är konditor och jobbar till vardags på restaurang TAK i Stockholm.

Middagen kommer att vara en upplevelse för alla sinnen och förhoppningsvis ett fint minne ni bär med er.
Efter en god natts sömn serveras frukost, även den komponerad av Harald.
Under denna helg får ni möjligheten att njuta av det goda livet

Bokningar tas emot från 1 juli 2023
Bokning till info@runnviken.se